HENKILÖKUNTA.


Laura on toiminut kampaaja-maskeeraajana vuodesta -97 saakka. Lauran erikoisosaamiseen kuuluvat niin värit, leikkaukset kuin pidennyksetkin. Myös meikit ja kampaukset juhliin, kuvauksiin ja näytöksiin sekä  kilpailu- ja lavameikit onnistuvat vankalla kokemuksella. 
Blend Hair&Beauty on Lauran lempilapsi. Vuoteen 2016 saakka Laura toimi työnsä ohella myös Keunen pääkouluttajana, mutta tehtävä jäi oman unelman ja haaveen toteuduttua; oma liike ja liikkeenharjoittajana toiminen. Lauran portfolioon tästä.

Laura on sähäkkä, osaava ja vankan kokemuksen omaava moniosaaja, jonka ainoa tavoite on täydellisen tyytyväinen asiakas. Laura kehittää ja haastaa itseään jatkuvasti kehittyäkseen ammatissaan edelleen. Pitkävuotinen ja laaja vakiasiakkaiden joukko puhuu hänen puolestaan.

 

Gynai on paitsi SKY -kosmetologi, myös Nouveau Lashes ripsiteknikko ja -kouluttaja Suomessa. Gynai tarjoaa kosmetologin palveluita, kuten kasvohoitoja, mutta myös sokerointeja ja pistoshoitoja. Gynailla on vankka kokemus alalta, siispä olipa kyseessä nuori tai vanhempi iho, löytyy oikeat ja sopivat räätälöidyt hoidot ja palvelut jokaiselle yksilölle. Ripsiteknikkona ja -kouluttajana ripsien pidennykset hoituvat varmasti ja huolellisesti. Gynai on valinnut käyttöönsä ripsipidennyksiin silkkiripset.

Gynai on huolellinen ja rauhallinen ammattilainen. Ammattitaitoa ja perfektionismia tavoittelevaa tarkkuutta yhdistettynä ihanan iloiseen persoonallisuuteen.

Мы говорим по-русски.

 

Sanna on Blendin tuorein vahvistus, joka on parhaimmillaan värjäyksissä. Hän on rento ja huolellinen tekemisessään ja asiakaspalvelu sujuu häneltä kuin itsestään. Monipuolisuus on Sannan vahvuuksia ja hän kouluttautuu myös meikkaajaksi. Sanna odottaa innolla uusia haasteita! Käy katsomassa Sannan töitä täältä.

 

 

THE STAFF.

Laura is a true professional and have been working as a hairdresser – make-up artist since 1997. Laura’s expertise and great experience can be seen in her work; colouring, cuts and extensions applied in various techniques are just few of her top skills. Laura is also the person the well-known artists and athletes are counting on when it comes to stage make-up and hair, or a professional video and photo shoot. Blend company is the latest addition to Laura’s portfolio. After working several years for others, it was time to open her own salon, and so she did. Blend was opened in April of 2016 in Helsinki city centre.

Laura is a true professional with a focused and strong mind. She is determined to nothing but the best and is constantly improving her expertise and skills even further.

 


Gynai is not only a SKY certified dermatologist (Finnish Dermotolgists Association), but also a certified lash technician and instructor of the Nouveau Lashes in Finland. Gynai provides dermatology services such as facial & body treatments, but sugaring, lash extensions as well. She is also qualified to execute injections to enhance the shape of the face, lips or to bring back the youthfulness to an older skin.  Lash extensions are done carefully and only 100% mink silk lashes are being used.

Gynai is a calm and thorough professional aiming for perfection. Bubbly personality combined with perfectionism.  

Мы говорим по-русски.


Sanna is Blend’s newest addition, for who customer satisfaction is very important. She excels at hair-dyes, but versatility is one of Sanna’s talents and she is studying to become a make-up artist in the future. Sanna is looking forward to new challenges! Go and check out Sanna’s work here.